0933.349.479

Hp Pc’s

De computer wordt opnieuw opgestart en het bureaublad wordt weergegeven zonder dat u een wachtwoord moet invoeren. U kunt zich nu aanmelden bij uw lokaal gebruikersaccount met het nieuwe wachtwoord. De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden. Toegang tot bestanden vanaf andere computers en apparaten met behulp van OneDrive. U kunt uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen of uw account met een ander apparaat beheren. De computer is ingesteld op automatisch aanmelden bij uw account.

  • Toegang tot bestanden vanaf andere computers en apparaten met behulp van OneDrive.
  • Ga naar de Windows Store voor een lijst met apps die u bezit en om de apps op andere computers te installeren.
  • Met een wachtwoordherstelschijf kunt u een Microsoft-accountwachtwoord niet opnieuw instellen.
  • Zoek de schijf of het USB-flashstation en gebruik de volgende stappen om het wachtwoord van het lokale account opnieuw in te stellen.

Zoek de schijf of het USB-flashstation en gebruik de volgende stappen om het wachtwoord van het lokale account opnieuw in te stellen. Als u gebruik blijft maken van een lokaal account kunt u uw wachtwoord mogelijk niet opnieuw instellen als u het bent verloren of vergeten. HP raadt u aan een Microsoft account te gebruiken om u aan te melden bij Windows.

Het Wachtwoord Voor Uw Lokale Gebruikersaccount Opnieuw Instellen Met Beveiligingsvragen

Wanneer het wachtwoord opnieuw is ingesteld, kunt u uw Microsoft-account gebruiken met het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij uw Windows 10-apparaat. Controleer of Windows 10 verbinding heeft met internet voordat u probeert aan te melden.

11 15

Meld u bij Windows aan met een e-mailadres en wachtwoord. Nu identificerenHP kan de meeste HP-producten identificeren en mogelijke oplossingen aanbevelen.

2 15

U kunt uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen door de beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt ingesteld bij het maken van uw lokale account. HP raadt u aan om een ‘verbonden account’ van Microsoft te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows. U kunt het wachtwoord op elk moment vanaf een ander apparaat opnieuw instellen. U hebt geen e-mailadres van Microsoft of Hotmail nodig voor het instellen van een verbonden account steamui.dll ontbreekt in Windows 10. Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Contact Me on Zalo